Eric Gadd 25/4Eric Gadd kommer till Västerås för en intim, personlig show lörd 25 april 

Sveriges soulkung har med sina två senaste album “Stockholm står kvar men jag ligger” och “Rise Up!” visat att han är minst lika viktig för svensk soul idag som han var för 25 år sedan. 

2013 var Eric Gadd med i Melodifestivalen med låten "Vi kommer aldrig att förlora" och släppte den moderna svenska popplattan "Fiende eller vän". Dessutom var han ute på en turné med den 16 man starka jazzorkestern Bohuslän Big Band. Under sommaren 2014 var Eric Gadd ute pGadd kommer till Västerås för en intim, personlig show lörd 25 april 

Eric Gadd har släppt elva skivor sedan debuten 1987 och blivit utsedd till årets artist på Grammis-galan hela tre gånger. Hans eleganta och funkiga soul låg ständigt på hitlistorna under 90-talet med låtar som "Bara himlen ser på" och "Do you believe in me". Kulmen nåddes med albumet "The Right Way" från 1997 som såldes i 170 000 exemplar och innehöll flera stora hits. 

OBS!!! Starkt begränsat antal biljetter!!! 
BILJETTER BOKAR DU HÄR
Åldersgräns 13 år, ok för yngre i målsmans sällskap 

Tider 
Insläpp Preshowticket inkl Backstagepass kl 19.30 
Insläpp sittplats kl 20.00 
Insläpp ståplats kl 20.30 
Start kl 21.00