Julie Rhodes (US)Americana är vår nya "cup of tea". Många och bra är de artister som hittills besökt oss. Denna gång är det en "souligare" variant av Americana då Julie Rhodes med band avslutar sin Europaturné på iNTiMAN, nyss utnämnd till Årets livescen (!)

Julie har jämförts med storheter som Janis Joplin, Etta James, Bonnie Raitt, Joan Osborne och Beth Hart!!! Bara dessa jämförelser gör att vi hoppar jämfota av förtjusning och förväntan.

En kväll som denna skulle kosta 200:- per biljett men då vi firar vår utmärkelse så bjussar vi på hela entrén om du lovar att ta med 3-4 polare. Supporta din lokala scen och ta även chansen att hyra iNTiMAN för en egen fest.

Vi öppnar dörrarna kl 19 och ca kl 20 står bandet på scen. Baren serverar en bra blandning av folköl, klass II samt kaffe, läsk och vatten. Vi serverar alltid något ätbart.