Om oss


OM OSS

Får vi lov att presentera oss...

iNTiMAN, House of LoveAlla som varit backstage efter en konsert vet att det är där de riktiga festerna är! 

Våra unika och personliga lokala är perfekta för en lyckad företagsfest, 40-årsskiva, afterwork eller konferens.
5 vardagsrum, 2 scener, ljudanläggning, discoljus, möjlighet till egen bar samt alla övriga faciliteter och dessutom vår erfarenhet av publika mötesplatser borgar för ett lyckat event.

 

Det första du möter är livingroom. En lokal som andas 70-tal med fokus på musik och fest. Här har vi en liten scen med komplett ljud & ljus utrustning för både band och trubadurer. Även bardisk och plats för catering finnes. För sällskap upp till 60-70 pers.

När det är dags att koppla av och ändra miljö för att ladda batterierna, eller bara hänga med goda vänner så är vårt Englishroom perfekt att boka för att avnjuta en cigarr och ett glas whiskey i klassisk Engelskinspirerad miljö med alla tillbehör. För sällskap från 6-15 pers.

Vi går vidare till Vinylroom. Här kan man lägga på en LP-skiva på skivtallriken och luta sig tillbaka till det harmoniska vinylknastret med musikintresserade jämlikar medans man bläddrar vaxplattor i skivbackarna. För sällskap från 10-20 pers. 

Vårt senaste tillskott är Le Studio. Konferens, matsal eller lounge - helt beroende på hur du vill att vi möblerar åt dig. Kylskåp, barskåp samt TV och musikanläggning. För sällskap upp till 30 pers.

Längst in i det allra heligaste finns The Backstage Room. Ett rum som andas kreativitet och historia med biljardbord, Musikstudio, instrument, dart, flipperspel. För sällskap upp till 20 pers.

I vår BlackBox finns det en stor scen, professionell ljud-, och ljusanläggning samt discoljus i taket. Dansgolv för upp till 150 personer. Middagsdukning för upp till 150 personer och biosittning vid konferens för 150 personer. Möjlighet att bygga bar.

I alla våra rum finns trådlös wifi, olika typer av musik-, och ljudanläggningar, tv eller projektor. Möblering sker i samråd med varje kund. Vi har alla typer av möbler. Barbord, runda kafébord, långbord och soffor i alla dess former. Varmt välkommen till en unik mötesplats för både arbete och fest!

För mer info och priser vänligen kontakta oss på tfn 021-800510 eller info@intimanvasteras.se